Fener borsada mutlu 'Mesut'

Mesut Özil’in dün gece İstanbul’a inmesi ve resmi olarak transfer görüşmeleri yapacak olmasıyla borsada işlem gören Fenerbahçe hisseleri haftaya artışla başladı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Dünyaca ünlü Türk asıllı futbolcu Mesut Özil’in Fenerbahçe’ye transferi gündemdeki yerini koruyor. Transfer hem spor hem de ekonomi çevrelerinde geniş yankı uyandırdı.

Mesut Özil’in transfer haberleriyle artışa geçen borsada işlem gören Fenerbahçe hisseleri haftayı yüzde 2,70 artışla 41,90 puandan kapatmıştı.

Mesut Özil Fenerbahçe’ye borsada kazandırmaya başladı. Ünlü futbolcunun dün gece itibarıyla İstanbul’a ayak basmasının ardından Fenerbahçe hisseleri de haftaya yüzde 7 artışla 45,10 puandan başladı.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorumlar