Fenerbahçe Akhisar maçı canlı izle-Bein sports

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 32. Hafta maçında sahasında Akhisarspor’u ağırlayacak. Maç öncesinde futbolseverler Fenerbahçe Akhisar mücadelesini canlı izlemek için Fener Akhisar Canlı İzle Bein Sports, justin tv izle gibi aramalar yaparak maçı bedava izlemenin yollarını arıyor Fenerbahçe canlı izleme linki... Peki, Fenerbahçe-Akhisar maçını şifresiz canlı izlemek için neler yapmak gerekiyor?

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Spor Toto Süper Lig’in 32. Hafta karşılaşmasında Fenerbahçe sahasında ligin son sırasında yer alan ve düşmesine kesin gözüyle bakılan Akhisarspor’u konuk ediyor.

Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek.

Fenerbahçe Akhisar maçı Beinsports canlı izle! Fener Akhisar maçını şifresiz veren kanallar var mı? Fenerbahçe Akhisar canlı izleme linki Haberimizde. Fenerbahçe Akhisar maçı az tv idman tv CBC sport'tan canlı izlenebilecek mi?

 Ligde geçen hafta Kasımpaşa deplasmanında aldığı galibiyetle rahatlayan sarı-lacivertliler, Akhisarspor'u da mağlup ederek üst sıralara tırmanmayı hedefliyor.

FENERBAHÇE AKHİSAR NASIL ŞİFRESİZ CANLI İZLENİR?

Maçı beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz. Online olarak izlemek isterseniz de tek maç satın alma özelliğini kullanarak bu maçı kesintisiz bir şekilde izleme imkanına sahip olabilirsiniz.

FENER AKHİSAR MAÇI JUSTİN TV’DEN ŞİFRESİZ İZLENİR Mİ?

Öte yandan yasal olmamakla birlikte bazı futbolseverler VPN servisleri kullanarak yurt dışı sitelerden maçı şifresiz izleyebilir.

FENERBAHÇE AKHİSARSPOR MAÇI SAAT KAÇTA OYNANACAK?

Süper Lig 32. Hafta mücadelesi 11 Mayıs 2019 Cumartesi günü oynanacak. Abuldakir Bitigen’in düdük çalacağı mücadele saat 19:00’da başlayacak ve Bein Sports ekranlarından canlı olarak izlenebilecek. Fenerbahçe'de cezaları sona eren Martin Skrtel ve Sadık Çiftpınar, Akhisarspor karşısında görev alabilecek. Cezalı Volkan Demirel ile sakatlığı bulunan Michael Frey ise kadroda yer alamayacak.

Sarı-lacivertlilerde Eljif Elmas, Nabil Dirar, Harun Tekin, Roman Neustadter, Victor Moses ve Tolgay Arslan, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu isimler, sarı kart görmeleri durumunda, 33. haftada Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile yapılacak maçta forma giyemeyecek.

Akhisarspor, Fenerbahçe'ye "ters" geliyor

Spor Toto Süper Lig'in son sırasında yer alan Akhisarspor, Fenerbahçe ile yaptığı son 4 resmi maçı da kazandı. Ligde geçen sezon evinde 1-0, deplasmanda 3-2'lik skorlarla galip gelen yeşil-siyahlılar, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise Diyarbakır'daki finalde rakibine 3-2 üstünlük kurarak tarihinde ilk kez kupayı müzesine götürdü.

Ege temsilcisi, bu sezonun ilk yarısında sahasındaki maçtan da 3-0'lık skorla galip ayrıldı.

Konular Fenerbahçe
Kategoriler Borsa Sözlüğü
Yorumlar