Fenerbahçe Kadıköy'de gol oldu yağdı

Süper Lig'in 16. hafta erteleme maçında lider Fenerbahçe, Konyaspor'u konuk etti. Son maçında İstanbulspor ağlarına 5 gol bırakan İsmail Kartal'ın öğrencileri, geçen hafta Galatasaray'a 3-0 kaybeden Yeşil-Beyazlılar'a acımadı, gol oldu, yağdı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Süper Lig'in 16. hafta erteleme mücadelesinde 47 puanla ligin zirvesinde yer alan Fenerbahçe, 18 puanla ligin 16. sırasında bulunan Konyaspor ile kozlarını paylaştı. Bu mücadeleden 3 puanla ayrılmak isteyen Kanarya, ligin kritik haftalarına girilirken hata yapmak istemiyordu. Konyaspor ise güçlü rakibini deplasmanda yenerek Süper Lig'in alt sıralarından kurtularak yukarı doğru tırmanışa geçmeyi amaçlıyordu.

DZEKO'NUN ŞOVUNA EŞLİK ETTİLER

İsmail Kartal'ın planları, Hakan Keleş'in taktiklerini adeta 'mat' etti. 11, 32 ve 40. dakikalarda Edin Dzeko golleri attı, hat-trick yaptı, 42'de Mert Müldür ve 44'de Sebastian Szymanski de Boşnak golcünün şovuna eşlik etti.

İkinci devrede tempoyu düşüren Fenerbahçe'de Dzeko ve Szymanski çıktı. 63'te Michy Batshuayi ve 83'te Uğurcan Yazğılı'nın kendine kalesine attığı gollerle skor 7-0'a geldi. 89'da ise Guilherme, Konya'nın tek sayısını attı ve maçın skorunu belirledi: 7-1.

Kaynak: Fanatik

 

Kategoriler Gündem
Yorumlar