Galatasaray Başakşehir Maçı Ne Zaman saat kaçta

Galatasaray Başakşehir Maçı Ne Zaman saat kaçta sorusu kafaları karıştırıyor. Süper Lig'in 12. haftanın açılış maçında GS Başakşehir karşı karşıya geliyor. Peki Galatasaray Başakşehir Maçı Ne Zaman? Galatasaray Başakşehir Maçı saat kaçta başlayacak?

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray Başakşehir maçı ne zaman? Galatasaray Başakşehir Maçı saat kaçta? Süper Lig'de 12. haftanın açılış maçında Galatasaray Başakşehir karşı karşıya geliyor. Peki Galatasaray Başakşehir Maçı Ne Zaman? Galatasaray Başakşehir Maçı saat kaçta başlayacak?

Galatasaray Başakşehir Maçı Ne Zaman? Süper Toto Süper Lig’de 12. Hafta açılışı Galatasaray ve Başakşehir maçı ile yapılacak.

Peki, Galatasaray Başakşehir maçı ne zaman oynanacak? Galatasaray’da Falcao kadroda yer alacak mı? Başakşehir’de hangi oyuncuların sakatlığı bulunuyor? Galatasaray’da Fatih Terim hangi ilk 11 ile sahaya çıkacak?

Süper Toto Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nda heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Milli maç arası verilen ligde 12. Hafta açılış maçında Galatasaray ve Başakşehir karşı karşıya gelecek. 22 Kasım Cuma günü saat 20:30’da başlayacak olan maça Galatasaray ev sahipliği yapacak.

Konular Galatasaray
Kategoriler Borsa Sözlüğü
Yorumlar