Günün önemli şirket haberleri - 13 Şubat 2019

İntegral'ın günlük bültenine göre borsada işlem gören hisselerde yaşanan günün önemli gelişmeleri…... İntegral'ın günlük bültenine göre borsada işlem gören şirketlerden derlenen ve yatırımcıları yakından ilgilendiren şirket haberleri: TÜRK HAVA YOLLARI / THYAO - Şirket ocak 2019 dönemine ilişkin trafik sonuçlarını duyurdu.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

İntegral'ın günlük bültenine göre borsada işlem gören şirketlerden derlenen ve yatırımcıları yakından ilgilendiren şirket haberleri:



TÜRK HAVA YOLLARI / THYAO -

Şirket ocak 2019 dönemine ilişkin trafik sonuçlarını duyurdu. Buna göre; Ocak 2018 döneminde 5,7 milyon olan toplam yolcu sayısı, 2019 yılının aynı döneminde de 5,7 milyon olarak gerçekleşmiştir. İç hatlarda yolcu sayısındaki azalış %3,5 iken dış hat yolcu sayısındaki artış ise %2,8 oranındadır. Yolcu doluluk oranı -0,3 puan azalış ile %79,5 olarak gerçekleşmiştir.


ASELSAN ELEKTRONİK / ASELS -

Şirket, TUSAŞ - Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. ile arasında, bir yurtdışı müşterinin aviyonik sistem ihtiyacına yönelik olarak toplam 240.647.098,- ABD Doları tutarında bir sözleşme 12/02/2019 tarihinde imzalandığını bildirdi.


QNB FİNANSBANK / QNBFB –

Şirket halka arz edilmeksizin tahsisli satış yoluyla ihracı gerçekleştirilen 62 gün vadeli iskontolu bononun dağıtılan nominal tutarı 66.200.000 - TL olarak gerçekleştiğini bildirdi.


KAFEİN YAZILIM / KFEIN –

Şirket genel müdürü Cem Kalyoncu 2019 yılında %40’lık büyüme öngördüklerini bildirdi.


TÜRK TELEKOMÜNİKASYON / TTKOM -

Şirket İrlanda Borsası'nda işlem gören Türk Telekom tahvillerinin alım ve/veya satım kararı uyarınca, 11-12 Şubat 2019 tarihlerinde toplam 5,5 milyon ABD Doları nominal değerde şirketimiz tahvilleri toplam 5.062.500 ABD Doları tutarla Türk Telekom tarafından alındığını bildirdi.


KRİSTAL KOLA / KRSTL –

Şirket Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğünden 9.5 milyon TL tutarında ihale kazandığını bildirdi. Ayrıca şirket yurtiçinde bir firmadan 23 milyon adet gazlı içecek siparişi aldığını ve teslimatın 2019 yılında tamamlanacağını bildirdi.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Şirket Haberleri
Yorumlar