Günün yükseliş sinyali veren hisseleri: HDFGS, ISMEN, TAVHL, TOASO, VESBE, VESTL

Tacirler Yatırım'ın hazırladığı günlük BIST bülteninde teknik olarak bugün hareketli olması muhtemel hisseler paylaşıldı. Raporda ayrıca; 'Yatay kırılma ortalamalar üzerinde olduğumuz için 1250'ye doğru yönelmesi daha yüksek ihtimal olduğunu gösteriyor' denildi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Teknik analizde yer alan detaylar şöyle;

1200 üzerinde başarısız denemelerde kısa vadeli ortalamamız 1185 destek olmuştu, 1175 seviyesinde ise orta vadeli ortalamamız ve yükselen kanal desteğimizde geri çekilmelerde ana destek görevi görüyordu.

Yukarı yönde zayıflık sonrasında gelen sert satışlar desteklerin yaklaştığı bir noktada kırılması ile sonuçlandı. 926’dan bu yana ilk kez 20 günlük ortalama aşağı yönde kırılmış oldu. Şimdi iki olasılık mevcut.

Birincisi 1150 bizim ilk düzeltme noktamız olarak çalışır ve 1150-1200 arasında yatay trend içerisinde güç toplama devam edebilir. Diğer bir olasılık 50 günlük ortalama ve Temmuz ayı
dibi olan 1129’a kadar geri çekilme ve bu seviyeden gelecek tepkiler toparlama çabası olabilir.

Dünkü panik kapanış ardından 1150’den tepki olasılığını daha yüksek görüyoruz. Fakat olası tepkiler sonrasında 1150 desteğinin gün sonunda korunması ve artı kapanış gerekir.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar