Hisse model portföyüne Akbank'ı ekledi - AKBNK

Yapı Kredi Yatırım, model portföyüne Akbank'ı eklerken, portföyden Arçelik'i çıkardı. Kurumun model portföyde yer alan diğer hisseler ise GARAN, KOZAL, OTKAR, TOASO, ASELS, CCOLA, EREGL, TCELL ve BIMAS olarak sıralanıyor.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Yapı Kredi Yatırım, model portföyüne Akbank'ı eklerken, portföyden Arçelik'i çıkardı.

Kuruluş tarafından hazırlanan raporda, karara gerekçe olarak TCMB  faiz ve para politikasında sadeleşme kararı sonrasında bankaların  görümündeki iyileşme gösterildi.

Değerlendirmede Arçelik hisselerinin portföyden çıkarılmasına karşın  hisseler için tavsiyenin "AL" olarak devam ettiği kaydedildi. Arçelik  için fiyat hedefi 36,02 TL seviyesinde bulunuyor. Kuruluş, Akbank  tavsiyesini "AL" fiyat hedefini 8,40 TL olarak aktardı.

Kurumun model portföyde yer alan diğer hisseler ise GARAN, KOZAL, OTKAR, TOASO, ASELS, CCOLA, EREGL, TCELL ve BIMAS olarak sıralanıyor.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorumlar