Hissede hareket yaratacak 9 şirket haberi

İntegral Yatırım tarafından günlük olarak hazırlanan bültende günün önemli şirket haberleri ve bilanço haberleri yer aldı. Borsada işlem gören şirketlerden yer alan haberler arasında günün öne çıkan 9 şirket haberi var...

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Analizde şu detaylar yer aldı:

Teknik Olarak Bugün Hareketli Olmasını Beklediğimiz Hisseler : AEFES, ODAS, GUSGR, TMSN

Bilanço Haberleri

DOĞTAŞ KELEBEK MOBİLYA / DGKLB - Şirket 1Ç20 döneminde 7.4 mn TL zarar açıkladı. (1Ç19: 10.6 mn TL zarar)

Şirket Haberleri

TRABZONSPOR / TSPOR - Şirket UEFA'nın kulübün uzlaşma anlaşmasına uymadığı sonucuna varmasına ilişkin olarak kulüp UEFA'nın kararına karşı 10 gün içerisinde İsviçre'deki Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) itiraz edeceğini duyurdu.

VESTEL ELEKTRONİK / VESTL - Şirket kar payı ödemeyeceğini bildirdi.

GLOBAL YATIRIM HOLDİNG / GLYHO - Şirket kar payı ödemeyeceğini bildirdi.

TÜRKİYE HALK BANKASI / HALKB, THL – Banka Türkiye Varlık Fonu ve PTT A.Ş. ile pay devir işlemlerinin tamamlandığını bildirdi.

MEGA POLİETİLEN KÖPÜK / MEGAP – Şiret üretimine başladığı %100 pamuk antibakteriyel yıkanabilir maske kumaşı ile alakalı ilk faz olan 5.000.000 TL tutarlı yurtiçi sipariş tamamlanmış olup aynı ürün için 2. faz olarak toplamda yurtiçi 8.000.000 TL lik siparişin üretimine başlandığını bildirdi.

DESA DERİ / DESA – Şirket Desa ve Samsonite mağazalarında kısmi süreli hizmet verilmeye başlandığını ancak Desa mağazalarının 3 tanesi, Samsonite mağazalarının havalimanları dahil 7 tanesi henüz işletmeye açılmadığını bildirdi.

HATEKS HATAY TEKSTİL İŞLETMELERİ / HATEK - Şirket, 02.06.2020 tarihinde 9,76 - 9,84 TL fiyat aralığından Cihat GAZEL tarafından 27.000 LOT satış işlemini gerçekleştirdiğini bildirdi.

YATAŞ YATAK VE YORGAN / YATAS - Şirket, 01.06.2020 tarihinde 7,4889 TL fiyattan Pictet Asset Management Ltd, Fadi Freiha tarafından 225.000 LOT satış işlemini gerçekleştirdiğini bildirdi.

TÜRKİYE VAKIFLAR BANKASI / TVB / VAKBN - Banka, 177 gün vadeli 158.051.799 TL ve 177 gün vadeli 300.000.000 TL finansman bonolarının satışını tamamlandığını bildirdi.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar