“Hükümet IMF ile anlaştı" iddialarına yanıt

Bazı basın yayın organlarında yer alan “Hükümet IMF ile anlaştı haberleriyle ilgili Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden açıklama geldi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Bazı basın yayın organlarında yer alan “Hükümet IMF ile anlaştı haberleriyle ilgili Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden açıklama geldi.

Konuyla ilgili X platformundan da paylaşım yapan  Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nin açıklaması şu şekilde:

"Bazı basın yayın organlarında yer alan “Hükümet IMF ile anlaştı, seçimden sonra ortaya çıkacak” iddiası doğru değildir. Türkiye’nin Uluslararası Para Fonu (IMF) ile herhangi bir kredi anlaşması yapması söz konusu değildir. Türkiye’nin ekonomi programı, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde güçlü bir şekilde kararlılıkla sürdürülmektedir. Kamuoyunu seçim öncesinde manipüle etmek amacıyla kasıtlı bir şekilde ortaya atılan mesnetsiz iddialara itibar etmeyiniz."

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Gündem
Yorumlar