İETT'nin ihalesine en iyi fiyatı Otokar verdi

İETT Genel Müdürlüğü'nün otobüs bakım ihalesinde en iyi fiyat teklif Otokar'dan geldi. Söz konusu ihale bedeli 606 milyon TL olarak açıklandı. Bu rakamın şirketin 2020 yılı hasılatının yüzde 21'ine karşılık geldiği ifade edildi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Otokar, İETT Genel Müdürlüğü'nün 100 adet dizel körüklü tip otobüs ve araçların 3 yıllık bakımını içeren ihalede en iyi fiyatı verdiğini açıkladı.

Şirketin KAP'a yaptığı açıklamada, ihale sonucunun kesinleşmesi için, Kamu İhale Kanunu hükümleri çerçevesinde, alıcı kurumdan sözleşme imzalanmasına ilişkin davet mektubunun bekleneceği belirtildi.

Söz konusu ihale bedeli 606 milyon TL olarak açıklandı. Bu rakamın şirketin 2020 yılı hasılatının yüzde 21'ine karşılık geldiği ifade edildi.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar