İhlas Haber Ajansı’nın halka açılmasıyla ilgili önemli gelişme

İhlas Yayın Holding, KAP’a yaptığı açıklamada, bağlı ortaklığı İhlas Haber Ajansının halka arz sürecinde mali yapısını güçlendirmek amacıyla sermaye artırım kararı alacağını belirtti.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Konuyla ilgili İhlas Yayın Holding’den yapılan KAP açıklaması şöyle;

‘Bağlı ortaklıklarımızdan İhlas Haber Ajansı A.Ş. Yönetim kurulu, halka arz süreciyle ilgili işlemlerinin devam ettiği, bu kapsamda mevcut ortakların kabul etmesi durumunda halka arz öncesinde mali yapısını daha da güçlendirerek, hizmet çeşitliliğini ve teknolojik alt yapısını geliştirerek, faaliyet alanını gerek yurt içinde gerekse yurt dışında genişletmek ve bu sayede karlılığını arttırabilmek adına sermaye artırım kararı alacağını, söz konusu sermaye artırımının tamamlanması akabinde gerekli işlemleri tamamlayarak halka arz başvurusunda bulunulmasına karar verdiklerini bildirmiştir.

Şirketimiz bağlı ortaklığımızın 40 milyon TL'ye kadar yapacağı sermaye artırımlarına katılma kararı almıştır.’

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar