İlk işlem gününe 'tavan'la başladı

Borsa İstanbul’da gong Alves Kablo Sanayi ve Ticaret A.Ş. için çaldı. ALVES hissesi ilk işlem gününde 21,38 lira ile tavan oldu.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Borsa İstanbul’da gong Alves Kablo Sanayi ve Ticaret A.Ş. için çaldı. ALVES hissesi ilk işlem gününde 21,38 lira ile tavan oldu.

Törende konuşma yapan Borsa İstanbul A.Ş. Genel Müdürü Korkmaz Ergun, "Alves Kablo, güçlü üretim kapasitesi, teknolojik altyapısı ve bayi ağı sayesinde, sektöründeki yerini her geçen gün daha da sağlamlaştırmaktadır." dedi.

Korkmaz Ergun, Alves Kablo’nun bugün işlem görmeye başlaması nedeniyle düzenlenen halka arz töreninde, Alves Kablo'nun güçlü üretim kapasitesi, teknolojik altyapısı ve bayi ağı sayesinde, sektöründeki yerini her geçen gün daha da sağlamlaştırdığını vurguladı ve "Ülkemizin büyüyen ekonomimiz ve genişleyen endüstriyel faaliyetlerimiz sonucunda oluşan enerji talebi nedeniyle sektörün önemi sürekli artmaktadır. Bu nedenle, hem üretimiyle hem de ihracatıyla değer oluşturan bu kıymetli şirketimizi bugün aramızda görmekten çok mutluyuz." diye konuştu.

Ergun, "Bu başarılı halka arzda emeği geçen herkese, başta değerli şirket yöneticilerimize ve aracı kurumumuza teşekkür ediyorum. Alves Kablo’ya Borsamıza hoşgeldiniz diyor, bu halka arzın sermaye piyasalarına hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Kaynak: Foreks Haber Merkezi

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Konular Halka arz
Kategoriler Borsa Halka Arzlar
Yorumlar