KAP haberi hisseyi tavan yaptı

Marmaris Altınyunus'un Divan Talya Otel projesi ile ilgili 'ÇED Gerekli Değildir' kararı verildi. Haber sonrası şirket hissesi tavan oldu.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Marmaris Altınyunus tarafından yapılması planlanan Divan Talya Otel  projesi ile ilgili 'Çevresel Etki Değerlendirmesi Gerekli Değildir'  kararı verildi.

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün  internet sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler  verildi:

"ANTALYA ili MURATPASA, ilcesi Gençlik Mah. Fevzi Çakmak Cad. No:30, 28435 Ada, 1 Parsel mevkiindeki MARMARİS ALTINYUNUS TURİSTİK TESİSLER ANONİM ŞİRKETİ tarafından yapılması planlanan DİVAN TALYA OTEL (224 ODA KAPASİTELİ) projesi ile ilgili olarak Bakanlığımıza sunulan PTD Dosyası incelenmiş ve değerlendirilmiştir ÇED Yönetmeliği'nin 17.  maddesi gereğince DİVAN TALYA OTEL (224 ODA KAPASİTELİ) projesi'ne Valiliğimizce 'Çevresel Etki Değerlendirmesi Gerekli Değildir' kararı  verilmiştir."

MAALT MARMARIS ALTINYUNUS TURISTIK TESISLER A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 1241
Satış 1247
Değişim 16%
Son Değer 1241
En yüksek 1258
En düşük 1219
Haftalık Değişim -1.0366%
Aylık Değişim 4.0234%
Yıllık Değişim 56.9892%

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar