Knauf’tan dünya çapındaki prestijli projelere 1 milyar metrekare üzerinde alçı plaka satışı

Uluslararası standartlarda büyük projelere imza atan Alman devi Knauf, kuru yapı sistemlerindeki uzmanlığını dünya çapındaki prestijli projelere taşıyor. Farklı performans ihtiyaçlarına uygun sistem kombinasyonları sunan Knauf, Arjantin Buenos Aires’de bulunan Hotel Boca projesinden İsviçre Lugano’na bulunan Palazzo Mantegazza’ya, İstanbul Yeni Havalimanı’ndan Torun Center’a kadar dünyanın en prestijli projelerine 1 milyar metrekare üzerinde alçı plaka satışı yaparak gücünü ortaya koyuyor.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Alçı bazlı yapı malzemelerinde dünya lideri Knauf, yer aldığı ulusal ve uluslararası projelerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Zengin ürün gamı, 87 yıllık tecrübesi ve AR&GE çalışmaları kapsamında iş ortaklarına toplam sistemler yerine “paket çözümler” sunan Knauf, dünya çapındaki prestijli projelere 1 milyar metrekare üzerinde alçı plaka satışı yaparak sektörel başarısını ortaya koyuyor.

100‘ün üzerinde sistem kombinasyonuna sahip olan Knauf, konut, hastane, otel, avm, eğitim binaları, ofis projeleri gibi her türlü kullanım alanına uygun sistem performanslarına ve performans çözümlerine sahip olmasıyla öne çıkıyor. Yıllık 1 milyar metrekarenin üzerinde alçı plaka satışı gerçekleştiren Knauf, yalnızca Avrupa pazarında prestijli projelere imza atmakla sınırlı kalmayıp Amerika, Güney Amerika, Rusya, Asya, Afrika ve Avustralya pazarlarında kendine özgü katma değerli ürün ve sistem bileşenleri ile projelerde tercih ediliyor.

Yerinde çözüm…

Konu özelinde açıklamada bulunan Knauf Türkiye Genel Müdürü Ali Türker, Knauf’un projelerdeki gücünü köklü geçmişinden aldığını söyledi. Markanın teknolojik bilgi birikimi ve global AR&GE gücü ile Avrupa standartlarına göre tescillenmiş 1200’ü aşkın ürün çeşitliliği, sistem çözümleri ve teknik donanımı olduğunu aktaran Türker, “Knauf, AR&GE gücü ve globaldeki tecrübesiyle geliştirdiği ürünlerle projelere değer katmakta ve geliştirilen üst düzey performans sunan ürünleri ve sistemleri ile sektörde farklı bir noktada konumlanmaktadır. Ayrıca, donanımlı, konusunda uzman bir ekipten oluşan Teknik Satış ve Danışmanlık birimi, sistem ve performanslara ilişkin mimari ve mühendislik çözüm önerileri ile ilgili tüm teknik içerikli soruları, en doğru ve en objektif şekilde yanıtlamakta ve projeleri yönlendirmektedir. Knauf Proje birimi, deneyimi ile birlikte mimari çözümler ve mühendislik çözümleri taleplerine doğrudan, yerinde ve hızlı bir şekilde cevap vermektedir. Ayrıca Knauf uygulama boyunca şantiyelerde müşterilerine destek olup, yerinde incelemelerde bulunarak en doğru uygulama biçimini desteklemektedir” dedi.

 

 

Kategoriler Şirket Haberleri
Yorumlar