Koç Holding KCHOL hisse yorumu ve teknik analizi

Tera Yatırım, Koç Holding hissesi teknik analiz raporunu yayımladı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Tera Yatırım Tarafından Hazırlanan Teknik Analiz:

"KCHOL Güçlü Desteğine Yaklaşıyor

Ağustos ayı içerisinde yakaladığı yükseliş ivmesiyle 22 Mart tarihinde  oluşan aşağı yönlü fiyat boşluğunu dolduran KCHOL  paylarında yaşanan  kademeli geri çekilme dikkat çekiyor.

Hissede geri çekilmenin sürmesi  durumunda Mart ayındaki fiyat boşluğunun oluştuğu 22,20 TL seviyesi  ile 50 günlük üssel hareketli ortalaması 21,64 TL seviyeleri test  edilebilir.

Söz konusu güçlü destek bölgesine gelinmesi halinde tepki  alımları görebileceğimiz hissede olası yukarı yönlü hareketlerde ise 22,80 ve 23,30 TL direnç seviyelerini takip edeceğiz.

Destekler: 22,20 / 21,64 / 20,58
Dirençler: 22,80 / 23,30 / 24,00 "

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar