Koç Holding ve Arçelik hissesi geri alım açıklaması sonrası yükselişle başladı

Koç Holding ve Arçelik hisseleri geri alım açıklaması ile yükseldi. Koç Holding dün KAP'a yaptığı açıklamada ilk kez pay geri alımı yapacağını açıklamıştı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Koç Holding ve Arçelik payları geri alım açıklaması ile güne yükselişle başladı

Koç Holding KAP'a yaptığı açıklamada ilk kez pay geri alımı yapacağını duyurmuştu. Açıklamanın ardından Koç Holding hisseleri güne yüzde 3,35 artışla 19,15 TL seviyesinden başladı.

Arçelik de KAP'a çıkarılmış sermayesinin yüzde10'una karşılık gelen 67.572.820,50 TL nominal değere konu edilebilecek geri alım programı başlatılmasına karar verdiğini duyurmuştu. Şirket payları açılışta %5,97 yükselerek 31,62'ye geldi.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar