Konya Kağıt’ın halka arz büyüklüğü 180,7 milyon TL oldu

Konya Kağıt’ın halka arz sonuçları açıklandı. 26 milyon TL nominal değerli paylar için 56.758 kişiden talep gelirken, halka arz büyüklüğü ise 180,7 milyon TL oldu.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

18-19 Kasım tarihlerinde 6,95 TL sabit fiyat ve oransal dağıtım yöntemiyle talep toplayan Konya Kağıt’ın halka arz sonuçları açıklandı.

Halka arz edilen 26 milyon TL nominal değerli payların satışı gerçekleşti. Buna göre halka arz büyüklüğü 180,7 milyon TL oldu.

Yurt içi bireysel yatırımcılara tahsisat tutarının yaklaşık 2,5 katı, yüksek başvurulu yatırımcılara tahsisat tutarının yaklaşık 7,6 katı, yurt içi kurumsal yatırımcılara ise tahsisat tutarının yaklaşık 4,7 katı talep geldi.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar