Kurşun dizisi 4. bölüm FOX TV fragman izle - 13 Kasım

FOX TV’nin yeni dizisi Kurşun’un 3. bölümü seyirciler tarafından çok beğenildi. Şu anda seyirciler Kurşun 4. bölüm fragmanı izle araması yapıyor. İşte baş rolünü Engin Altan Düzyatan’ın oynadığı Kurşun dizisinin 4. bölüm fragmanı…

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

FOX TV’nin 6 Kasım Çarşamba günü yayınlanan yeni dizisi Kurşun’un 3. bölümü seyircilerden tam not aldı. Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Burçin Terzioğlu, Berrak Tüzünataç, Sarp Akkaya’nın paylaştığı Kurşun dizisinin 4. bölüm fragmanı izle araması ise şu saatlerde sıklıkla yapılıyor.

KURŞUN DİZİSİNİN KONUSU

Hayatı boyunca adalete inanmış ve adaletin peşinden gitmiş olan Cumhuriyet Savcısı Orhan Atmaca, büyük bir davanın peşinden gitmeye karar verir. Mebus oğlunu, cinayet şüphelisi olarak gözaltına aldırır. Fakat bu dava, daha önce baktığı davalara pek benzemez. Bu davanın başlangıcında araştırmacı gazeteci Leyla Devrim ile yolları kesişir. Aynı olay, iki karakteri yan yana getirir. Savcı Orhan Atmaca’nın davadan çekilmesini isteyen karanlık dünyanın insanları, onu mahkemeden vazgeçirmek için ellerinden geleni ardına koymamaya kararlıdırlar. Fakat Orhan Atmaca, ne olursa olsun, adaletin yerini bulması, suçlunun hak ettiği cezayı çekmesi için direnecektir.

İşte Kurşun dizisi 4. bölüm fragmanı...

Kategoriler Borsa Sözlüğü
Yorumlar