Meerkat Android’e geliyor

Twitter üzerinden canlı yayın yapmayı sağlayan Meerkat uygulaması Android işletim sistemine geliyor. Son dönemin popüler trendi olan sosyal medya üzerinden canlı yayın yapma konusunda önemli uygulamalardan biri olan Meerkat’ın Android sürümünün testleri başladı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Son dönemin popüler trendi olan sosyal medya üzerinden canlı yayın yapma konusunda önemli uygulamalardan biri olan Meerkat’ın Android sürümünün testleri başladı. Uygulamanın resmi Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre herkese açık Android Beta testlerine kayıt alınmaya başlandı. 

Duyurusu yapılan Beta testine katılmak için Google Dökümanlar üzerinden bir form doldurmak gerekiyor. Firma kullanıcıyı uygun görürse Beta programına dahil edeceğini açıkladı.



Twitter üzerinden canlı yayın yapmayı sağlayan Meerkat’ın en önemli rakibi Twitter’ın resmi uygulaması olan Periscope. Her iki uygulama da benzer özelliklere sahip ve benzer şekilde çalışıyor. Her iki uygulamanın da şimdilik sadece iOS sürümü bulunuyor. Android gibi iOS’a göre daha yaygın olan bir platforma destek sunabilen ilk uygulama önemli bir avantaj elde edecek. 

Kaynak: Al Jazeera  

Kategoriler Kripto Para
Yorumlar