Morgan Stanley ve JPMorgan'dan ortak karar

Morgan Stanley ve JPMorgan Chase para toplamak için Avrupa tahvil piyasasına giriyorlar ve güçlü fonlama koşullarından yararlanmak için bu yıl bunu yapan ilk Wall Street bankaları olarak öne çıkıyorlar.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Morgan Stanley'nin üç parçalı 5 milyar euroluk arzı en az 2008'den bu yana en büyük arzı olurken, JPMorgan Pazartesi günü yapacağı 2 milyar euroluk satış için şimdiden 6,2 milyar eurodan fazla talep topladı.

JPMorgan en son bir yıldan daha uzun bir süre önce halka açık sendikasyon avro borcu artırmıştı ve üç dilim şimdiye kadarki en büyük dilimi oluşturuyor.

ABD'li bankacılık devleri yeni borç için uygun bir zamanda piyasaya giriyor.

Kredi piyasaları bu yıl sektöre nakit akışıyla birlikte yükselmeye devam etti ve devlet tahvillerine karşı borçlanma maliyetleri son iki yılın en düşük seviyelerine geriledi.

Kaynak: Foreks

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorumlar