Mucize Doktor 11. bölüm fragman izle - 21 Kasım

FOX TV'nin sevilen dizisi Mucize Doktor'un 10. bölümü 14 Kasım 2019 Perşembe akşamı yayınlandı. Dizide, Ali’nin başına gelen kötü gelişmeler bu hafta da sürdü. Görev yerinin değiştirilmesinden oldukça mutsuz olan Ali’ye ilk yardım ise her zamanki gibi Nazlı’dan gelmişti. İzleyiciler ise şimdiden önümüzdeki hafta yayınlanacak 11. bölümün fragmanını şimdiden merak etmeye başladı. İşte 'Mucize Doktor' dizisinin 11. bölüm fragmanı....

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Yayın hayatına bu sezon başlayan Mucize Doktor, 10. bölümüyle 14 Kasım Perşembe akşamı ekranlarda oldu. Mucize Doktor, hem konusu hem de oyuncuları ile yeni sezonda en dikkat çeken yapımların başında geliyor. Amerikan tıbbi drama televizyon dizisi olan ve geçtiğimiz yılın en popüler dizisi seçilen The Good Doctor adlı diziden uyarlanan Mucize Doktor'da Savant sendromlu deha bir doktorun hikâyesi anlatılıyor. 

Başrolünde Taner Ölmez'in yer aldığı dizide, Gökçe Ayyıldız, Serenay Aktaş gibi önemli isimler yer alıyor. Önümüzdeki hafta 'Mucize Doktor'un yayınlanacak 11. bölümünün fragmanını seyirciler şimdiden merak etmeye başladı.

İşte 'Mucize Doktor' 11. bölüm fragmanı...

Kategoriler Borsa Sözlüğü
Yorumlar