Müşteri Ödemelerini Kolaylaştıran Sistem

Firma tarafından sunulan sanal pos (weepos) uygulaması sayesinde kişilere farklı ülkelerin para birimleri üzerinden ödeme alabiliyorlar. bu sayede online ödemelerinde herhangi bir sorun yaşamıyorlar.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Firma web sitesi üzerinden ürün ya da hizmet satışı yapan kişilerin müşteri ödemelerini kolaylaştıran sistemleriyle hizmet veriyor. Oluşturduğu sistemleri ve uygulamaları sayesinde şirketlerin ödemelerini kolay bir şekilde almalarını ve kendi ödemelerini de kolay bir şekilde yapmalarını sağlıyor. Bu amaçla müşterilerine sunduğu ürünler weepos, weeclik, weelink ve weemarket ürünleri oluyor.

Ülkelerin Para Birimiyle Ödeme Alma İmkanı

Firma tarafından sunulan sanal pos (weepos) uygulaması sayesinde kişilere farklı ülkelerin para birimleri üzerinden ödeme alabiliyorlar. bu sayede online ödemelerinde herhangi bir sorun yaşamıyorlar. Ayrıca uygulama tüm kredi kartlarıyla uyumlu çalıştığı için ödemeler tüm kredi kartlarından yapılabiliyor. Mobil uyumluluk özelliği olan uygulama aynı zamanda açık kaynak altyapılarıyla kolay bir şekilde entegre olarak çalışabiliyor.

Sanal posun entegre olduğu açık kaynak altyapıları arasında magento, opencart, prestashop ve woocommerce bulunuyor. Firma uygulamanın entegrasyonu konusunda müşterilerine yardımcı oluyor. Böylece şirketler uygulamayı entegre işlemi sonrasında 24 saat kullanmaya başlayabiliyorlar. Üstelik posun kullanılabilmesi için başlangıç ücreti vs. ödemiyorlar.

Hızlı Ürün Satışları Weelink İle Mümkün

Kişiler ürünlerinin satışlarını hızlı bir şekilde yapmak istiyorlar. Bunun için firma weelink hizmeti veriyor. Oluşturulan profil sonrası kişiler link oluşturarak satış yapmaya başlıyorlar. Ayrıca yaptıkları satışlar için ödeme almayı günlerce beklemiyorlar. Firmanın uygulaması sayesinde link ile ödeme alımını satışın ertesi günü alarak nakitlerini kullanabiliyorlar. Bu uygulama sayesinde de kişiler linkler üzerinden tüm kredi kartlarından ödeme alabiliyorlar. Bunun dışında şirket ödemelerini de güvenli bir şekilde yapabiliyorlar.

Kategoriler Borsa Sözlüğü
Yorumlar