New York'taki Halkbank davası bugün başlıyor

Geçen Ekim ayında Halkbank aleyhine açılan dava, savcılık ve savunmanın katılımıyla bugün New York Güney Bölgesi Federal Mahkemesi’nde başlayacak. Halkbank, bir üst mahkemeye başvurup duruşmalara sınırlı katılım talebinin kabul edilmesini talep etmişti.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Amerikanın Sesi Radyosundan Can Kamiloğlu'nun haberine göre, New York’ta açılan dava, şimdiye kadar Halkbank’ın duruşma tebligatını kabul etmemesi ve davaya sınırlı katılım talebi nedeniyle, sadece savcılığın katılımı ve kendilerinin bankayı savunmak için görevlendirmediğini öne süren hukuk firması King & Spalding’in avukatlarının sınırlı katılımıyla devam etmişti.

Halkbank, bir üst mahkemeye başvurup duruşmalara sınırlı katılım talebinin kabul edilmesini talep etmişti.

Halkbank ayrıca New York Güney Bölgesi Federal Mahkemesi’nde devam eden duruşmaların istinaf mahkemesinin kararı açıklanıncaya kadar ara verilmesini istemişti.

HALKB HİSSESİNDE SON DURUM

Kaynak: https://www.amerikaninsesi.com/a/halkbank-davasi-yarin-basliyor/5311706.html

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar