O hisse için beklentisini yükseltti

Vakıf Yatırım, Vestel Elektronik için hisse başına hedef fiyatını 11,09 TL'den 11,90 TL'ye yükseltti. Vakıf Yatırım’ın raporunda ayrıca tavsiye olarak 'Tut' tavsiyesi verildi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Vakıf Yatırım'ın ( http://www.vakifyatirim.com.tr ) konu ile  ilgili raporunda şu değerlendirme yapıldı:  

"Operasyonel performansın desteğiyle beklentimizin üzerinde net  kâr (+) Vestel Elektronik, 3Ç19’da beklentimizin (19 mn TL) oldukça  üzerinde 113 mn TL net kâr açıkladı.

Operasyonel performansın beklentimizin üzerinde gerçekleşmesi, net kârdaki sapmanın esas nedeni  oldu. Hem operasyonel hem de net kâr seviyesinde beklentimizin üzerinde gelen sonuçların hisse fiyatına olumlu yansıyacağını  düşünüyoruz.

3Ç19 sonuçlarının ardından değerleme modelimizde yaptığımız revizyon sonucu hedef fiyatımızı %7,3 artırarak 11,09 TL’den 11,90 TL’ye yükseltiyor, sunduğu %14’lük getiri potansiyeli  nedeniyle kısa vadeli “Endekse Paralel Getiri” ve uzun vadeli “TUT”  önerimizi koruyoruz. "

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar