Online Eğitim ( Uzaktan Eğitim ) Hizmetleri

Yıllardır uygulanan ve eski bir alışkanlık olan yüz yüze eğitim ve toplantı sistemi, günümüz teknolojisi ve internet kullanımının yaygınlaşmasıyla ilerleme kaydederek önemli bir boyut kazandı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Online eğitim ve uzaktan eğitim programları kapsamında, e-öğrenme ile gerçekleştirilen birçok çalışma, eğitimleri daha akılda kalıcı ve zevkli bir hale getiriyor. Uzaktan eğitim hizmeti sunan birçok firma, çeşitli kurumsal işletmeler için hazırladığı eğitimler ile personellerin daha etkili bir öğrenme gerçekleştirmelerine yardımcı oluyor.

Ülkemizde uzaktan eğitim sektörü son zamanlarda yeni bir oluşum gibi görülse de, bu alanda uzun süre hizmet veren firmalar da bulunmaktadır. Hi e-learning bu firmalar arasında rakiplerine oranla sunduğu çeşitli e-learning hizmetleri ve uzman ekibiyle, başarılı bir çizgide ilerlemeye devam ediyor. Firmayı öne çıkaran özelliklerden biri ise muhakkak ki, Türkçe verilen eğitimlerin yanında Rusça, İngilizce ve Arapça dillerinde de içerik üreterek online eğitim verebilme imkânının olmasıdır.

E – Eğitim Çeşitleri
· Oyunlaştırma (Gamification)

Online Eğitim sistemi kapsamında gerçekleştirilen çalışmaların en gözdesi, Oyunlaştırma (Gamification) dediğimiz simülasyon bazlı bir e – öğrenme çeşididir. Kurumsal süreçlerde katılımın artması amacıyla geliştirilen bu eğitim şekli, etkili ve akılda kalıcı bir çözüm sunmaktadır. Hi e-learning firması, her alanda personelleri için iyi bir hizmet arayan şirketlerin online eğitim projelerini desteklerken, oyun tabanlı eğitim ile öğrenmeyi de eğlenceli bir hale getiriyor.

·  Video Tabanlı E-Öğrenme (Video – Based Learning)

Yazılı metinlerin ya da sözlü olarak verilen eğitimlerin bilgisayar ortamında videolaştırılması şeklinde sunulan e – eğitim şekli olan video tabanlı e-çğrenme, genellikle arka fonda yeşil perde bulunan ve uzmanlarca anlatılan konuların sunulduğu e-öğrenme çeşididir.

 · Mobil Öğrenme (mLearning)

Diğer online eğitim sistemlerine göre daha hızlı ve aktif kullanım imkânı sağlayan mLearning’in en önemli özelliklerinden biri, yer fark etmeksizin esnek bir kullanım yapısına sahip olmasıdır.  

·  Animasyon Yöntemi (Motion Graphics) ile Eğitim

Teknoloji döneminde yaşamanın getirilerinden biri olan dijital araçların üst düzey performansından yararlanarak online eğitim hizmeti sunan Hi e-learning, istekler doğrultusunda hazırladığı etkili içerik ve animasyonlar ile çalışanların ilgi ve odaklarını maksimumda tutmayı hedefler.

· Katalog E-Eğitimler

Birçok konuda hazır online katalog e-eğitimleri bulunduğıunu aktaran Hi e-learning Genel Müdürü Mert Kestek. Örnek olarak; MASAK - Kara Paranın Aklanması ve Terör Finansmanının Önlenmesi, KVKK – Kişisel Verilerin Korunması, ISO 27001 BGYS – Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi, Etik Kurallar ve Çalışma İlkeleri eğitimleri olduğunu aktardı.

 

 

Kategoriler Borsa Sözlüğü
Yorumlar