Orge Enerji, yeni tesisini faaliyete geçirdi

Orge Enerji, elektrikli araç şarj üniteleri ve elektronik kartların üretimi için İstanbul/Sancaktepe'de yer alan tesisinin inşaat ve tefrişat sürecini tamamladı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Orge Enerji, elektrikli araç şarj üniteleri ve elektronik kartların üretimi için İstanbul /Sancaktepe'de yer alan tesisinin inşaat ve tefrişat sürecini tamamladı.

1.400 metrekare kapalı alana sahip tesisin depolama kısmı bugün itibarıyla faaliyete geçti.

Bu gelişme, şirketin depolama ve üretim kapasitesini artırarak, elektrikli araç şarj üniteleri sektöründe önemli bir atması olarak yorumlandı.

Konuyla ilgili şirketten KAP'a yapılan açıklama şu şekilde:

Şirketimizin genel depolama ihtiyaçlarının yanı sıra, Elektrikli Araç Şarj Üniteleri ile bunlara yönelik Elektronik Kartların başlangıç üretimi faaliyetlerinde bulunulmasını sağlamak maksadıyla kiralanmış bulunulan, İstanbul/Sancaktepe'de 1.400 metrekare kapalı alana sahip tesisin, iç ve dış mekan inşaat ve tefrişat süreci tamamlanmış olup, depolamaya yönelik kısım bugün itibarıyla faaliyete geçmiş bulunmaktadır. 

Elektrikli Araç Şarj Üniteleri üretimine yönelik kısımda ofis ve üretim alanı inşaat ve tefrişat süreci tamamlanmış olup, makine ve teçhizat temin ve kurulum hazırlıkları çerçevesinde çalışmalar devam etmektedir. Sürece ilişkin gerekli açıklamalar yatırımcılarımız ve kamuoyu ile paylaşılacaktır.

 

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar