Özdemir: Trabzonspor için mücadele edeceğiz

TFF Başkanı Nihat Özdemir, UEFA’nın Trabzonspor’a verdiği 1 yıl men cezası sonrası, "Trabzonspor’un bütün hukukçuları ve finans  elemanları, hepimiz birleştik. İnşallah Trabzonspor’un hak ettiğini  alması için mücadele edeceğiz" dedi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

TFF Başkanı Nihat Özdemir, Ekonomist Dergisi’nin sosyal medya  hesabındaki canlı yayına katıldı. Özdemir, UEFA’nın Trabzonspor’a  verdiği Avrupa’dan 1 yıl men cezasına ilişkin, "TFF’nin bütün finansal  elemanları ve hukukçuları, Trabzonspor’un bütün hukukçuları ve finans  elemanları, hepimiz birleştik, inşallah Trabzonspor’un hak ettiğini  alması için mücadele edeceğiz" dedi.

"3 haftayı seyircili oynatma durumumuz olabilir"

Ligdeki son 3 haftayı seyircili oynatmayı düşündüklerini aktaran Özdemir, "Temmuz’da eğer korona virüsün kaybolması durumunda, şartlar  da izin verirse son 3 haftayı seyircili oynatma durumumuz olabilir.

Ana hedefimiz seyircisiz ama şartlar izin verirse son 3 hafta  seyircili olabilir. Maçları seyircisiz oynatıyoruz ama şartlar düzelip  izin verirse son 3 maçı seyircili oynatabilmek isteriz" dedi.

"30 yaşın üzerinde çok futbolcu var"

Yabancı kuralıyla ilgili olarak ise Başkan Özdemir, "Seneye sezon başlamadan, yabancı oyuncu konusunda kriterleri yayınlamayı  düşünüyoruz. Bu ani düşmeler olmayacak, kademeli olarak 3 yıl içinde  ana hedefimize ulaşacak bir program için arkadaşlarımız çalışıyorlar.

Yabancı sayısı düştüğü gibi, gelecek futbolcularda acaba nitelik  arayabilir miyiz? Türkiye’deki futbolculara baktığımızda, 30 yaşın  üzerinde çok futbolcu var. Bunlara kriter getirebilir miyiz?

Altyapıdan yetişenlere yer veriyorlar mı? Bunlara çalışıyoruz"  ifadelerini kullandı.

 

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Gündem
Yorumlar