Pegasus'a 73,5 milyon dolarlık kaynak

Pegasus, şirket aktifleri içerisinde yer alan dört B737-800NG uçağını toplamda 73,5 milyon dolar bedelle dört farklı şirkete satacağını duyurdu.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Pegasus, aktifleri içerisinde yer alan dört adet B737-800NG ticari yolcu uçağını 73,5 milyon dolara Siskin Aviation Limited, Wren Aviation Limited, Magpie Aviation Limited ve Jackdaw Aviation Limited’a satacağını duyurdu.

Satış kapsamında teslimatlar Temmuz 2022 sonuna kadar gerçekleştirilecek.

Şirketten yapılan açıklamada, “Maddi duran varlık satışından kâr elde edilmesi öngörülmekle birlikte kar tutarı satışa konu uçakların teslim tarihi itibarıyla kesin olarak hesaplanarak şirket kayıtlarına yansıtılacaktır” ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: BloombergHT

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar