Pegasus'tan "23 Haziran" kararı

Pegasus, 6 Mayıs ve öncesinde İstanbul çıkış ya da varışlı 23 Haziran uçuşları için ücretsiz iptal yapılacağını duyurdu. YSK'nın İstanbul seçimleri için yenileme kararı almasının ardından Pegasus Hava Yolları, 23 Haziran tarihli biletler için kesintisiz iptal yapılabileceğini duyurdu.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

YSK'nın İstanbul seçimleri için yenileme kararı almasının ardından Pegasus Hava Yolları, 23 Haziran tarihli biletler için kesintisiz iptal yapılabileceğini duyurdu.


Şirketin internet sitesinden yapılan açıklamada, "6 Mayıs ve öncesi satın alınan İstanbul kalkışlı ve varışlı, uçuş tarihi 23 Haziran olan biletlerde ve 23 Haziran tarihli bilete bağlı herhangi bir tarihe ait dönüş uçuşu olan biletlerde kesintisiz iptal ya da ceza bedeli uygulanmadan 2 bilet arasındaki fark tahsil edilerek işlem yapılabilir" denildi.


Açıklamada ayrıca değişiklik ya da iade için son tarihin 31 Mayıs olduğu kaydedildi.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar