Reysaş GYO’dan ‘turizm’ hamlesi

Reysaş GYO, bağlı ortaklığı Rey Otel Turizm İşletmeciliği ve Ticaret Ltd.Şti.'nin paylarının yüzde 100'ünü almaya karar verdi. KAP'a yapılan açıklamada satın almanın 560 bin TL bedelle olduğu belirtildi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Şirketten KAP'a yapılan açıklama şöyle;

'Faaliyet konusu Turizm Yatırımları olan bağlı ortaklığımız Reysaş Turizm Yatırımları ve Tic.Ltd.Şti., faaliyet konusu otel vb.konaklama yerlerinin faaliyeti olan Rey Otel Turizm İşletmeciliği ve Ticaret Ltd.Şti.'nin paylarının %100'ünü almaya karar vermiştir.

Finansal duran varlık edinimi için şirket değerleme raporu Bizim Menkul Değerler A.Ş.tarafından yapılmış ve 560.167-TL değer tespit edilmiştir. Söz konusu devir değerleme rakamı üzerinden yapılacak olup, şirket faaliyetlerine olumlu yansıması beklenmektedir.

Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.'

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar