Sabiha Gökçen’de Pegasus'a ait uçak pistten çıktı

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Pegasus'a PGSUS ait bir uçak pistten çıktı. Alınan bilgiye göre olay yerine ekiplerin geldiği ve incelemenin sürdüğü öğrenildi. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, 11.20'ye kadar uçuşlara kapatıldı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Birleşik Arap Emirlikleri Sharjah Havalimanı'ndan İstanbul'a gelen Pegasus Havayollarına ait uçak, inişten sonra Sabiha Gökçen Havalimanında pistten çıktı.

Herhangi bir yaralanmanın yaşanmadığı olay nedeniyle pist, saat 11.20'ye kadar uçuşlara kapatıldı.

Bu arada THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sabiha Gökçen Havalimanında pistin kapanmasına yol açan olay sebebi ile saat 15'e kadar Sabiha Gökçen inişli ve kalkışlı seferlerimiz iptal edilmek zorunda kalınmıştır. Çağrı merkezimizden alternatif sefer planlamalarımız ile ilgili bilgi alabilirsiniz." ifadelerini kullandı.

PEGASUS HİSSESİ BU OLAY SONRASI NASIL ETKİLENDİ?

PGSUS PEGASUS HAVA TASIMACILIGI A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 921.5
Satış 922
Değişim 36.5%
Son Değer 921.5
En yüksek 949
En düşük 904
Haftalık Değişim 4.1242%
Aylık Değişim 13.3456%
Yıllık Değişim 41.8783%

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar