Şekib Avdagiç yeniden İTO Başkanı seçildi

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanlığı'na yeniden Şekib Avdagiç seçildi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

İstanbul Ticaret Odası’nda bugün yapılan seçimlerde 700 bini aşkın İstanbullu firmayı temsil eden Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Şekib Avdagiç yeniden seçildi. Saat 12.00’de sona eren seçim sonuçlarına göre Avdagiç, İstanbul Ticaret Odası’nda ikinci defa Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Avdagiç sonuçların ardından Bloomberg HT'ye yaptığı açıklamada "İnşallah bundan sonra ortaya koyduğumuz hedeflerimizi gerçekleştirmek, ülkemizin üretimine, istihdamına, ihracatına, yatırımına katkı vermek için çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kadrolardaki değişime dair ise Avdagiç "Tüm kesimleri kapsayan bir kadromuz var. Kapsayıcı, kuşatıcı, ekonomik anlamda da güzel işler yapacak bir kadroyla iş başına geldik" yorumunu yaptı.

Avdagiç bundan sonraki süreçte devam eden projelerini tamamlamayı ve yeni projeleri devreye sokmayı planladıklarını da sözlerine ekledi.

Avdagiç başkanlığındaki İTO’nun 2022-2026 yılları arasında görev yapacak yönetim kurulu asil üyeleri şu isimlerden oluştu: Ahmet Özer, Bahadır Yaşık, Giyassettin Eyyüpkoca, İbrahim Doğan Salman, Mehmet Develioğlu, Murat Hazıroğlu, Münür Üstün, Sami Salih Atılgan, Yakup Köç, Zeki Akbal.

Kategoriler Ekonomi
Yorumlar