Selçuk Gıda'da üst düzey değişiklik

Selçuk Gıda Endüstri İhracat İthalat A.Ş. (SELGD), bugün KAP'a yaptığı açıklamada ilk genel kurul toplantısına kadar görev yapmak üzere Kemal Akkaya ve Ersoy Çoban'ın Yönetim Kurulu üyesi olarak atanmalarına karar verildiği bildirdi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Selçuk Gıda Endüstri İhracat İthalat A.Ş. (SELGD), bugün KAP'a yaptığı açıklamada Yönetim Kurulu Üyeleri Sol Alharal'ın ve Hülya Şahin'in istifa etmelerinin ardından ilk genel kurul toplantısına kadar görev yapmak üzere Kemal Akkaya ve Ersoy Çoban'ın Yönetim Kurulu üyesi olarak atanmalarına karar verildiğini bildirdi.

Şirkette, ayrıca Kemal Akkaya'nın Yönetim Kurulu Başkanı, Ersoy Çoban'ın ise Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak belirlenmesine karar verildiği açıklandı.

Konu ile ilgili KAP açıklaması şöyle:

"Şirketimiz Yönetim Kurulu Üyeleri Sol Alharal'ın ve Hülya Şahin'in istifa ettikleri görülerek yapılacak ilk genel kurul toplantısına kadar görev yapmak üzere, Kemal Akkaya ve Ersoy Çoban'ın Yönetim Kurulu üyesi olarak atanmalarına, ayrıca Kemal Akkaya'nın Yönetim Kurulu Başkanı, Ersoy Çoban'ın ise Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak belirlenmesine ve ilgili atamaların İzmir Ticaret Sicilinde tescil için işlemlerin başlanmasına karar vermiştir. "

 

 

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar