Selva Gıda'nın halka arzının toplam büyüklüğü 79,6 milyon TL oldu

17-18 Haziran tarihlerinde talep toplama gerçekleştirilen Selva Gıda halka arzında toplam büyüklük 79,6 milyon TL olarak kaydedildi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Selva Gıda'nın halka arz sonuçları açıklandı.

Selva Gıda halka arzına aracılık eden Ahlatçı Yatırım tarafından yapılan açıklamada 26 milyon hisse başına 3,06 liradan halka arz edildiği belirtildi. Halka arz büyüklüğü 79,6 milyon TL oldu.

764 yerli bireysel yatırımcının hisselerin yüzde 30’unu aldığı kaydedildi.

Yabancı kurumsal firmalar hisselerin yüzde 51’ini alırken yüzde 34,6’lık hisse Polonya merkezli Intercapital Markets AD, yüzde 16,8’lik hisse de Malta merkezli XNT tarafından alındı.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar