Sevgili Geçmiş 5. bölüm izle- 22 Kasım

Star TV ekranında yayınlanan Sevgili Geçmiş dizisi bu akşam 4. yeni bölümü ile ekranlara geldi. İzmir'de geçen dizi Sevgili Geçmiş, ekranlara iddialı bir giriş yaptı. Dizinin büyük bölümü İzmir'in Urla ilçesine bağlı kuşçular köyünde geçiyor. İzleyiciler de şimdiden önümüzdeki hafta yayınlanacak 5. bölümün fragmanını merak etmeye başladı. İşte Sevgili Geçmiş dizisinin 5. bölüm fragmanı...

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Süreç Film’in Star TV için çektiği Sevgili Geçmiş dizisinin başrol oyuncuları Ece Uslu ve Emre Kınay. Dizinin 4. bölümü 15 Kasım akşamı yayınlandı. Şimdi ise izleyiciler önümüzdeki hafta yayınlanacak dizinin 5. bölüm fragmanını izlemek için arama yapıyor.

Sevgili Geçmiş dizisinin konusu

Birbirinden habersiz büyümüş üç kız kardeş bir gün gizemli bir mektup alırlar ve aralarından birinin düğününde buluşurlar. Ama düğün gecesi kendilerini hiç beklemedikleri bir durumun içinde bulacaklardır. Biri müzisyen, diğeri doktor, bir diğeri ise uçsuz bucaksız üzüm bağlarının sahibi olan üç kardeş o geceden sonra Ege’nin güzel kasabası Güneşli Bahçe’den çıkamazlar ve birlikte yaşamaya mecbur kalırlar. Bir kriz durumunda oluşan bu mecburiyet hali zamanla yerini kardeşliği, arkadaşlığı ve dayanışmayı keşfetme macerasına bırakır.

İşte Sevgili Geçmiş dizisinin 5. bölüm fragmanı...

Kategoriler Borsa Sözlüğü
Yorumlar