SoftBank, Arm'yi Nasdaq'ta halka açmayı değerlendiriyor

Japon teknoloji şirketi SoftBank Group Corp'un kurucusu ve CEO'su Masayoshi Son, İngiltere merkezli çip dizayn şirketi Arm'ın halk arzı için Nasdaq'ın en olası seçenek gibi göründüğünü bildirdi. 

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Japon teknoloji şirketi SoftBank Group Corp'un kurucusu ve CEO'su Masayoshi Son, İngiltere merkezli çip dizayn şirketi Arm'ın halk arzı için Nasdaq'ın en olası seçenek gibi göründüğünü söyledi. 

Son, Arm'nin Londra Borsası'na kote olması için talepler geldiğini belirtse de, Arm'nin Nasdaq'ta halka açılmasından sonra Londra Borsası'na kote edilmesini planlayıp planlamadıkları konusunda bilgi vermedi.

 

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorumlar