Son 6 ayda yabancı takası sürekli artan üç hisse

Halk Yatırım, bugün yayımladığı ' Hisse bazlı yabancı takası' raporunda son 6 aylık dönemde yabancı takas oranında devam eden düzenli artış olan üç hisseye yer verdi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Halk Yatırım tarafından hazırlanan ve bugün yayımlanan 'Yabancı Takas Oranları' başlıklı raporda ilginç detaylara yer verildi.

Kaynak olarak; Finnet, Matriks, HLY Yatırım Danışmanlığı ve Bireysel Portföy Yönetimlerini referans alan raporda BIST 100 şirketlerinin son bir hafta, iki hafta, bir ay, üç ay ve altı aylık dönemlerde yabancı takas oranlarındaki değişimleriyle takası en çok artan ve azalan ilk on şirket paylaşıldı.

Buna göre YKBNK,SDTTR ve MIATK son 6 Aylık dönemde yabancı takas oranında devam eden düzenli artış ile dikkat çekti.

Buna karşın, haftalık dönemde yabancı takas oranı en düşük hisseler ise IZENR, ASGYO ve YEOTK oldu.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar