SPK haftalık bülteni

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), RTA Laboratuvar hissesinde işlemler nedeniyle bir kişi ve iki şirkete 6 ay işlem yasağı, Doğan Holding pay piyasasında gerçekleşen işlemlerle ilgili bir kişiye idari para cezası ve Güler Yatırım Holding pay piyasası işlemleriyle ilgili bir kişi hakkında 6 ay geçici işlem yasağı uygulanmasına karar verdi

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

SPK, Türkiye İş Bankası AŞ'nin 500 milyon avro tutarındaki İpotek Teminatlı Menkul Kıymet (İTMK) başvurusuna onay verdi.

SPK, RTA Laboratuvarları pay piyasasında gerçekleşen işlemlerle ilgili bir kişi ve iki şirkete 6 ay süreyle geçici işlem yasağı getirdi

Güler Yatırım Holding pay piyasası işlemleriyle ilgili bir kişi hakkında 6 ay geçici işlem yasağı uygulanmasına karar verdi

SPK, Doğan Holding pay piyasasında gerçekleşen işlemlerle ilgili bir kişiye idari para cezası verdi

(SPK), Türkiye İş Bankası AŞ'nin 500 milyon avro tutarındaki İpotek Teminatlı Menkul Kıymet (İTMK) başvurusuna onay verdi.

SPK haftalık bültenine göre Kurul, Uşak Seramik Sanayi AŞ'nin 145 milyon liralık, Söktaş Tekstil Sanayi ve Ticaret AŞ'nin 38 milyon 114 bin liralık bedelli sermaye artırımı başvurusunu ve İnfo Yatırım Menkul Değerler AŞ'nin 15 milyon 332 bin liralık bedelsiz sermaye artırımı başvurusunu kabul etti.

Türkiye İş Bankası AŞ'nin 500 milyon avro tutarındaki İTMK başvurusuna onay veren Kurul, Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret AŞ'nin 1 milyar lira, PhillipCapital Menkul Değerler AŞ'nin 200 milyon lira, Creditwest Faktoring AŞ'nin 180 milyon lira, Eko Faktoring AŞ'nin 70 milyon lira tutarındaki borçlanma ihracı başvurusunu da onayladı.

SPK, ayrıca Halk Varlık Kiralama AŞ'nin 600 milyon lira tutarındaki yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikası başvurusuna da onay verdi.

 

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar