SPK, Panelsan Çatı Cephe Sistemleri halka arzını onayladı

Sermaye Piyasası Kurulu(SPK), Panelsan Çatı Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret AŞ halka arzını onayladı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

SPK haftalık bülteninde yer alan karara göre, Şirket sermayesinin 57,5 milyon TL'den 75,0 milyon TL'ye bedelli artırımı sırasında oluşan 17,5 milyon TL pay ile vevcut ortaklardan Serhat Maşlak’a ait 875.000 TL ve Recep Kaan Maşlak’a ait 875.000 TL olmak üzere toplam 1.750.000 TL nominal değerli B grubu payların satışı gerçekleştirilecek.

Fazla talep gelmesi halinde Serhat Maşlak’a ait 875.000 TL ve Recep Kaan Maşlak’a ait 875.000 TL olmak üzere toplam 1.750.000 TL nominal değerli B grubu payların ek satışı gerçekleştirilebilecek.

1 TL nominal değerli paylar 10,20 TL sabit fiyat üzerinden satışa sunulacak.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar