SPK’dan '@derinhisse' Önder Tavukçuoğlu'na bir ceza daha

SPK, Teknosa pay piyasasında gerçekleştirdiği işlemler nedeniyle '@derinhisse' Twitter hesabı kullanıcısı Önder Tavukçuoğlu'na 1 milyon 175 bin TL’lik para cezası verdi. SPK aynı kişiye geçtiğimiz Haziran ayında da farklı bir hissedeki işlemleri nedeniyle 1.175.029 TL idari para cezası vermişti.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK),  Teknosa İç ve Dış Ticaret A.Ş. pay piyasasında gerçekleştirilen bazı işlemler nedeniyle bir yatırımcıya 1 milyon 175 bin 29 TL idari para cezası uygulanmasına karar verdi.

SPK haftalık bülteninde yer alan karara göre, Önder Tavukçuoğlu'na '@derinhisse' Twitter hesabı ve 'derinhisse.com' internet sitesi üzerinden TKNSA payına ilişkin olarak takipçilerine alım veya tut tavsiyesi verdikten hemen sonra TKNSA paylarında satım yapması nedeniyle 1 milyon 175 bin 29 TL idari para cezası verildi.

HAZİRAN AYINDA DA CEZA ALMIŞTI…

Öte yandan SPK, Reysaş Taşımacılık pay piyasasında gerçekleştirilen işlemler ile ilgili “@derinhisse” Twitter hesabı üzerinden yönlendirme yaparak işlem yapması nedeniyle Önder Tavukçuoğlu'na geçtiğimiz haziran ayında 1.175.029 TL idari para cezası vermişti.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar