Standard Chartered, Bitcoin fiyatı tahminini yükseltti

Standard Chartered bugün yayınladığı raporda, "kripto kışı" olarak adlandırılan dönemin sona erdiğini savundu ve en çok işlem gören kriptopara olan Bitcoin'de fiyatı yukarı yönlü hareketinin gelecek yılın sonuna kadar devam ettireceğini öngördü.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Standard Chartered bugün yayınladığı raporda, "kripto kışı" olarak adlandırılan dönemin sona erdiğini savundu ve en çok işlem gören kriptopara olan Bitcoin'de fiyatı yukarı yönlü hareketinin gelecek yılın sonuna kadar devam ettireceğini tahmin etti.

TAHMİNİ YÜKSELTTİ

Bitcoin fiyatının bu yıl 50 bin dolara ve gelecek yılın sonuna kadar 120 bin dolara çıkabileceğini savunan Standard Chartered, yükselen fiyatın Bitcoin madencilerin daha fazla arza cesaretlendirebileceğini de vurguladı.

Standard Chartered Nisan ayında yayınladığı raporda Bitcoin fiyatının 2024 sonunda 100 bin dolar olacağını öngörmüştü.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Kripto Para
Yorumlar