Taksitle ve Faiz Ödemeden Ev Almak Mümkün Mü?

Ev sahibi olmak milyonlarca kişinin hayalidir. Faiz ödemeden ev almak isteyen kişiler ise faizsiz ev alma seçeneklerini araştırmaktadır. Peki faizsiz ev nasıl alınır? Bankadan farklı olan sistemi nedir ve şartları nelerdir gibi sorular ise kafaları karıştırmaktadır. İşte Taksitle ve Faiz Ödemeden Ev Almak Mümkün Mü sorusunun cevabı...

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Ev sahibi olmak konusunda ortaya çıkan masrafların her geçen gün daha da artmasından dolayı insanlar ev sahibi olmak için farklı yollar bulmaya çabalarlar. Bunların arasında en çok dikkat edilen durum ise genelde faizsiz ev alma seçeneğidir.

Bankalar finansman konusunda oldukça fazla talep edilen yollar arasında yer alır. Bunun için de bankadan alınan her kredi ve işlem için oldukça yüksek faiz ödenmesi gerekir.

Ek olarak bir takım şartların da yerine getirilmesi gerekecektir. Bundan dolayı insanlar farklı yollar bulma için çabalarlar. Bankadan kredi almak yerine faiz ödenmeyen yollar aramak daha iyi bir seçenek olacaktır.

Nasıl Alınır?

Bankadan kredi almadan ve faiz ödeme sorunu ile karşı karşıya kalmadan ev alma konusunda bazı seçenekler bulunur.

Bu seçenekler arasında genelde:

  • Faizsiz Ev alma sistemleri,
  • Yapan firmadan alma,
  • Henüz proje konumunda iken satın alma şeklinde birkaç seçenekten bahsetmek gerekebilir.

Bu yollar arasında oldukça fazla uygun maliyete neden olanları vardır. Size uygun olanı seçerek hemen ödemelere başlamanız da söz konusu olabilir.

Bankadan Farklı Olan Sistem

Bankadan kredi çekmek yerine yapılması gereken sistemler hakkında bilgi sahibi olmak olmalıdır. Bankadan alınacak olan paranın karşılığında ödenecek olan faiz yerine başka yollar bulunmalıdır. Bu sistemlere katılım bedeli ödenir. Katılım bedeli ödendikten hemen sonra yapılması gereken aylık taksitlerin belirlenmesidir. Kura veya merkezi sisteme göre de belirlenen tarihte ödemenizi alabilirsiniz. Bu sayede kolaylıkla ev alma şansınız olur.

Faizsiz Midir?

En çok merak edilen durumlardan bir tanesi de gerçekten faizsiz olup olmadığıdır. Bankadan alınan faiz durumu ile kıyaslandığında maliyet ve faiz açısından oldukça makul bir seçenektir.

Şartlar Nelerdir?

Sisteme katılmak için yapılması gereken sadece en yakın sistem ve şubesinden uygun olan ödeme ve diğer detayları almak olmalıdır. Buna uygun olacak şekilde ödemeler belirlenir. Ardından da belirlenen tarihte paranız size teslim edilir. Bu sayede banka ile uğraşmadan evinizi almak için bir seçenek elde etmeniz de söz konusu olacaktır.

Faizsiz ev alma yöntemleri için Katılımevim ile iletişime geçebilirsiniz.

https://www.katilimevim.com.tr/faizsiz-ev-kredisi-2019-orani-faizsiz-ev-sahibi-olma-yontemi/

https://www.katilimevim.com.tr/

Kategoriler Borsa Sözlüğü
Yorumlar