THY, Almanya’daki davayı kaybettiği iddialarını yalanladı

Türk Hava Yolları’nın Almanya’da devam eden bir davası hakkında bazı basın yayın organlarında çıkan davanın kaybedildiğine yönelik  iddiaları Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün sosyal medya  hesabından yalanladı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

THY’ye ait biletlerin uygunsuz kullanılması iddiaları sonucu işten  çıkarılan Türk Hava Yolları personelinin Köln ‘de açtığı davaya THY  avukatlarının duruşmalara katılmaması sebebiyle kaybettiği haberlerine  yalanlama geldi.

Konuyla ilgili Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün sosyal medya hesabından açıklama yaptı. THY’nin davayı kaybettiği haberlerinin gerçeği yansıtmadığını söyleyen Üstün,” Bazı haber  mecralarında ortaklığımızın, Almanya'da bir iş mahkemesini hukuki  danışmanlarımız ve Almanya'daki birimlerimizin mahkemeye katılmaması  nedeniyle kaybettiği bilgisi paylaşılmıştır. Haberde bahsi geçen yargı süreci devam etmekte ve titizlikle takip edilmektedir” ifadelerine yer  verdi.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar