THY Genel Müdürü Bilal Ekşi'den açıklama

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, ‘19 Mayıs'ta İstanbul Havalimanı operasyonunu %93 zamanında kalkış ile tamamladık’ açıklamasında bulundu. Türk Hava Yolları(THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, "19 Mayıs'ta İstanbul Havalimanı operasyonunu %93 zamanında kalkış ile tamamladık.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Türk Hava Yolları(THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, "19 Mayıs'ta İstanbul Havalimanı operasyonunu %93 zamanında kalkış ile tamamladık."  dedi.

Ekşi twitter hesabından yaptığı açıklamada şu mesajları verdi:

"19 Mayıs'ta İstanbul Havalimanı operasyonunu %93 zamanında kalkış  ile tamamladık.

Hepimiz fiziken genç olmasak da asîl milletin evlatları olarak hep  daha iyi yapmak için çalışıyor  milli kurum ve değerlerimizi yüceltmeye  çalışıyoruz. Çünkü "19 Mayıs ruhu" bize bunu söylüyor."

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar