THY: Rusya çıkışlı uçuşlar 1 Haziran'a kadar durduruldu

THY, 1 Haziran'a kadar Rusya çıkışlı ve varışlı tüm seferlerin durdurulduğunu açıkladı.THY'nin twitter hesabından yapılan açıklamada, bu dönemde Türkiye ile Rusya arasında karşılıklı haftada iki sefer yapılacağı bilgisi verildi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Türk Hava Yolları (THY), 1 Haziran'a kadar Rusya çıkışlı ve  varışlı tüm seferlerin durdurulduğunu açıkladı.

THY'nin twitter hesabından yapılan açıklamada, bu dönemde Türkiye ile Rusya arasında karşılıklı haftada iki sefer yapılacağını  ifade edildi.

THY'nin duyurusunda şu bilgiler verildi:

"15 Nisan ile 1 Haziran 2021 tarihleri arasında Rusya Federasyonu  çıkışlı ve varışlı tüm seferler durdurulmuştur. Bu süre boyunca Türkiye ile Rusya Federasyonu arasında, karşılıklı olarak haftada iki sefer icra edilecek olup uçuşlarınız hakkında güncel bilgiler için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Bilet değişikliği ve diğer  talepleriniz için işlemlerinizi, 0850 333 0 849 numaralı çağrı  merkezimizden, satış ofislerimizden veya biletinizi satın aldığınız  acenteye başvurarak gerçekleştirebilirsiniz."

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorumlar