THY'de kabin bagaj uygulaması yarın normale dönüyor

Türk Hava Yolları, kabin bagaj uygulamasının yarından itibaren normale döneceğini bildirdi. THY Genel Müdür Bilal Ekşi, kabin bagaj ve bagaj teslim yeri uygulalarının normale döneceğini açıkladı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Türk Hava Yolları, kabun bagaj uyulamasının yarından itibaren normale döneceğini bildirdi.

THY Genel Müdür Bilal Ekşi, konuyla ilgili twitter hesabından yaptığı açıklamada kabin bagaj ve bagaj teslim yeri uygulamalarının normale döneceğini açıkladı.

Ekşi'nin açıklaması şöyle:

"Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nün yeni düzenlemesinin izin vermesi ile UÇAK İÇİ KABIN EL BAGAJ kurallarımızı 17 Aralık Perşembe günü itibariyle normal uygulamaya döndürüyoruz."

THYAO TURK HAVA YOLLARI A.O.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 309.5
Satış 309.75
Değişim 7%
Son Değer 309.75
En yüksek 310.25
En düşük 305.75
Haftalık Değişim 2.3966%
Aylık Değişim 4.0302%
Yıllık Değişim 35.4986%

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorumlar