THY'den iştirakine sermaye artırımı

Türk Hava Yolları A.O. (THYAO), KAP'a yaptığı bildirimde; iştiraki AJet'in faaliyetlerine başlayabilmesi için 5 adet Boeing B737-800 tipi uçağın ayni sermaye olarak AJet'e devredilmesine karar verildiğini açıkladı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Türk Hava Yolları A.O. (THYAO), iştiraki AJet'in faaliyetlerine başlayabilmesi için 5 adet Boeing B737-800 tipi uçağın ayni sermaye olarak AJet'e devredilmesine karar verildiğini açıkladı.

Konu ile ilgili yapılan KAP açıklaması şöyle:

"Yönetim Kurulumuz %100 iştirakimiz olan AJet Hava Taşımacılığı A.Ş'nin (AJet) Ticari Hava Taşıma İşletmeleri Yönetmeliği çerçevesinde gerekli izinleri alarak faaliyetlerine başlayabilmesi için Ortaklığımız mülkiyetinde bulunan 5 adet Boeing B737-800 tipi uçağın ayni sermaye olarak AJet'e devredilmesine karar vermiştir."

 

 

THYAO TURK HAVA YOLLARI A.O.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 324.75
Satış 325
Değişim -0.25%
Son Değer 325
En yüksek 328
En düşük 322.25
Haftalık Değişim 2.5236%
Aylık Değişim -0.3067%
Yıllık Değişim 42.1697%

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorumlar