Türk Telekom'a 109,8 milyon Euro'luk kaynak

Türk Telekom tarafından KAP'a yapılan açıklamada stratejik yatırımların finansmanı amacıyla ING Belgium SA/NV ile 109,8 milyon euroluk bir kredi anlaşması yapıldığı belirtildi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Konuyla ilgili KAP'a yapılan açıklama şöyle:

"Türk Telekom olarak Grubumuzun yatırımlarının, stratejik girişimlerinin ve büyüme planlarının finansmanı amacıyla, Credendo (Belçikalı ihracat kredi kuruluşu) sigortası kapsamında, Şirketimiz ile ING Belgium SA/NV (Orijinal Kreditör ve Aracı Banka) arasında 109.876.000 Euro tutarında uzun vadeli bir kredi anlaşması imzalanmıştır. Söz konusu kredinin nihai vadesi Ocak 2032, ortalama vadesi 4,1 yıl, yıllık faiz oranı EURIBOR + %0,3 olup, sigorta primi ve diğer peşin maliyetler dahil toplam maliyeti ise yıllık EURIBOR + %2,78'dir."

 

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar