Turkcell'e İnteltek'te devir için Rekabet Kurumu'ndan onay

Turkcell, Turktell Bilişim, Global Bilgi ve Turkcell'in toplamda %55'ine sahip olduğu İnteltek İnternet Teknoloji'deki payların  tamamının Intralot Iberia Holding'e devrine ilişkin Rekabet Kurulu  onayı aldığını bildirdi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

İnteltek İnternet Teknoloji'deki payların tamamının Intralot Iberia Holding'e devrine ilişkin Rekabet Kurulu onayı alındı.

KAP'a yapılan açıklamada şöyle denildi:

"15.01.2020 tarihli özel durum açıklamamız çerçevesinde, Turktell Bilişim Servisleri A.Ş., Global Bilgi Paz. Dan. ve Çağrı Servisi Hizm. A.Ş. ve Turkcell Satış ve Dijital İş Servisleri A.Ş.'nin toplamda %55'ine sahip olduğu İnteltek İnternet Teknoloji Yatırım ve Danışmanlık Ticaret A.Ş.'deki paylarının tamamının Intralot Iberia Holding SAU'ya devrine yönelik işlem için Rekabet Kurulu onayı alınmıştır."

 

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar