Verusa Holding ‘altın’ buldu

Verusa Holding'den yapılan açıklamada bağlı ortaklığı Standard Boksit'in Erbaa bakır maden sahasında tonda 3,95-12,54 gram aralığında altın madeni cevheri tespit edildi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Verusa Holding bağlı ortaklığı Standard Boksit'in Erbaa bakır maden sahasında tonda 3,95-12,54 gram aralığında altın madeni cevheri  tespit edildi.

Şirket'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"Şirketimizin %100 oranında bağlı ortaklığı olan Standard Boksit İşletmeleri A.Ş.'nin sahip olduğu 23 adet maden ruhsatından biri olan Tokat İli Erbaa İlçesi'ndeki bakır maden sahasında yapılan ön incelemeler neticesinde elde edilen numunelerle ilgili bugün gelen  analiz sonuçlarına göre, söz konusu maden sahasında tonda 3,95 – 12,54  gram aralığında altın madeni cevheri tespit edilmiştir.

Bahse konu analiz raporu ön incelemeler kapsamında elde edilen  numunelere dayalıdır. Bu nedenle söz konusu maden sahasındaki altın rezerv miktarının tespiti ile sahanın işlenebilir ve ticarete konu edilebilir nitelikte olup olmadığının anlaşılabilmesi amacıyla çok  daha kapsamlı incelemelere ihtiyaç bulunmaktadır.  Bu kapsamda jeofizik ve jeoloji çalışmalarını takiben sondaj faaliyetlerine başlanacaktır."

VERUS VERUSA HOLDING A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 265.25
Satış 266.5
Değişim 3%
Son Değer 265.25
En yüksek 269.5
En düşük 258.5
Haftalık Değişim -6.4373%
Aylık Değişim 8.5755%
Yıllık Değişim 34.6446%

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar